+Follow|Dashboard
#2NE1
Intro from me ;)
Saturday, 3 March 2012 | 00:55 | 0 comments
Salam sejatera ;) this is my third blog yang baru dibuat sekejap tadi ;) My name is Nurfatiha bte Ibrahim , 12 tahun ;) sekolah kebangsaan paya rumput. Yaa! iha baru masuk dlm dunia blog. kalau ad ap-ap yang tak ok or tak elok ckp dengan iha, iha kan betol kan ;) sebelum terlupa iha akan bagi link blog iha yang dedulu punye tau.

http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/

Tu blog yang selalu iha update dan banyak lagi tentang iha dekat dalam tu ;)
Sekarang blog iha ni dalam permulihan lagi. Soo, ape-ape iha akan update ape yang berlaku dekat blog yang ade dekat atas tu ;) sebelum iha caww dulu, iha nak bagi sekeping gambar iha ;)


Sory gambar tak berapa nak jelas ><
ok tu saje yang nak bagi dekat korang yang tengah bace ni ;)
sekarang time iha memperbaiki blog baru ni ;)
The Song

LED APPLE - Sadness

Navigation


2NE1 BIGBANG YGFAMILY


Credit

Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Template by :Amirah Adilah
Image by :We♥it
Header by :Izyan
8" target="_blank">Twitter |