+Follow|Dashboard
#2NE1
Kucing favourite Iha.
Friday, 9 March 2012 | 06:04 | 0 comments
Cetengok tajuk. Pegi scroll dekat atas. Nampakk dak?  Kucing favourite Iha.  Terbaikk :)
Ok sape yang belom tahu Iha memang ade kucing sila bace Link ni
http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/search?updated-max=2012-01-26T23:00:00-08:00&max-results=1&start=8&by-date=false Nak bace? tekan lee link tu tau :P Sory Iha dah bertahun-tahun tak update ape-ape kan. Kesian blog ni. dah berhabukk. Haaacuuummmmmm -.- hahahahahahahha -.-t
tadi Iha ad Perlawanan Persahabatan Bola Baling. Lawan budak -budak Lereh ........ taktahu lagi. tapi ade 3 Sekolah. OOoopppp! balik kepada topik asal. hohohohoho. dah terlajak pulekk.

Ok now! Iha kan ad amik kucing baru. http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-21T23:21:00-08:00&max-results=1&reverse-paginate=true tekan tu kalau nak bace tau ;)
Sejak dua menjak ni kan. Kucing ni tangan die mcm patah , terseliur , kram. Orrr something like that laa.
Iha tak tahu kenapa kesian die :'( die nak mkn pun susah tau. Iha kene suap kan die makan.

Tadi ayah Iha bwk balik Mc'D kucing tu pandang je :( sayuu je mata die. sekarang die dekat dalam bilik tengah Tidur. Biarkan die berehat dulu. *dalam Aircond pulak tu tidur* (Sambil jeling -.-)
Nak bagi gambar. eyyyy.




Kesian die kan ;( harap-harap miow cepat sembuh tau. Aminnn :)
Alang-alang ni Iha nak tunjuk kucing kesayangan Iha puloook.



Sampai dekat sini dulu yee. Kalau ad ape-ape aktiviti Iha akan update tau. Stay tune ;*
The Song

LED APPLE - Sadness

Navigation


2NE1 BIGBANG YGFAMILY


Credit

Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Template by :Amirah Adilah
Image by :We♥it
Header by :Izyan
8" target="_blank">Twitter |