+Follow|Dashboard
#2NE1
Saturday, 5 May 2012 | 22:36 | 0 comments

Jawab salam tu -..- Ce dengar lagu, Lagu girls generation (http://www.youtube.com/watch?v=SH7FECPILcc&feature=player_embedded#!) Tu link dye. nak dengar lagu sambil tengok video die ad dekat link tu. lagu die bole tahan laa. iha memang minat K-pop. ohyeaa. sekarang bukan cerita tentang K-pop.

Hari Rabu minggu ni , Iha kan ad prlawanan bola baling. Seperti yang dikatakan dalam entry yang lepas. kawasan tanjung dapat masuk semi final. dan hari jumaat lepas, kitorang telah berlawan dengan kawasan jasin tak silap laahh. Kfine, memang  bangga gilaa kan. Sbb kitorng menang. kitorang dapat masuk pusingan akhir. budak laki pulak kalah dengan kawasan Masjid Tanah (sk lubok redan). diorang dapat masuk pusingan akhir tapi menentu kan no 4 atau no 3 je,

kitorang kene bertemu dgn ayer keroh balik , untuk mennentukan no 1 atau no2 , kitorang lawan punye lawan. sekali ayer keroh dapat masukkan gol 2 kali berturut-turut. budak tanjung masih kosong. pastu waktu nk akhir-II tu kitorang punye gol keeper terbaik tangan terseliur. perghhh. putus harapan waktu tu. So, Sofina kene ganti tempat die. lepas nak akhir -akhir tu, Si izzaty preston dapat jaringkan gol. tapi satu je. 2-1 kitorang kalahhh. 
Birthday party :)
Saturday, 14 April 2012 | 23:07 | 0 comments
Today is my birthday :) Sekarang dah 12 tahun genap :) I'm happy , Baru le pas makan Seoul Garden dekat MP (Mahkota parade) . Dekat situ semua makanan Korea :) Ohh welll ! I like korea so much damn :3
Hadiah ? Ayah bagi MP3 jeee :'( Takpe bersyukur dengan ap yang kita ad :)

Now , Tengah relek-relek , malam karang nak jln lagi. horeyyyy! I'm so Excited :')
Korang taknak bagi hadiahh ke? Tungguu ni :3 Post laju kan ad. hahahahhahha xD This song for me :)

Happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to Nurfatiha , happy birthday to me :')

Tahniaaahhhh iha! sekarang dah dua belas tahun  :) berusaha  lagi tahun depan yaaaa :) (5 A dalam tangan)
Bola Baling Sekolah :)
Saturday, 31 March 2012 | 21:17 | 0 comments
Hyeeee :) Ok iha memang dah lama gila babun tak tengok blog iha ni. Berhabukk dah :p
Selama bertahun-tahun iha dah tak on9 kann? Rinduu leetewww XD
Minggu lepas ade pertandingan Bola baling kawasan Tanjung Sebab tu la dah lame tak tonjolkan muka iha dekat dalam dunia internit nih. Yee. Untuk pengetahuan semua Iha Pemain Utama  dalam pasukan sekolah.
Sekolah iha telah mendapat Tempat Keempat dan Juara dalam pasukan lelaki :) Ok Foine ~~ Budak lelaki memang belagak dengan kitorang sbb diorang jadi Juara.

 Waktu kitorang main bola baling tu Cikgu sekolah lain tengok budak-budak yang telah menjaring kan gol :) Dan akhirnye Guru SK Lereh dah pilih 5 Orang pemain dari Sk paya rumput. Iha salah sorangnye. Iha akan bergabung dengan sekolah lereh nanti. Dalam satu minggu Guru kelas 6 Gemilang nak bagi tahu no dlm kelas. Iha datpat no 14! Unbeliveable >< Haritu ayah Iha bagi MP3 ;p


Pasukan Lelaki :)


Pasukan Perempuan :)

Lepas amik Medal ;p

 be serious Guys !


So sad :'(


 The girls who wearing a makeup :*

Ni time tunggu bas tak smpai - II


Girls who acting she is the captain *but not


Cecari dimanakah Iha ?

This what i want to show you all !
Dah takde cerita nak ceritakan :) Doakan saya berjaya dalam UPSR :)
Kucing favourite Iha.
Friday, 9 March 2012 | 06:04 | 0 comments
Cetengok tajuk. Pegi scroll dekat atas. Nampakk dak?  Kucing favourite Iha.  Terbaikk :)
Ok sape yang belom tahu Iha memang ade kucing sila bace Link ni
http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/search?updated-max=2012-01-26T23:00:00-08:00&max-results=1&start=8&by-date=false Nak bace? tekan lee link tu tau :P Sory Iha dah bertahun-tahun tak update ape-ape kan. Kesian blog ni. dah berhabukk. Haaacuuummmmmm -.- hahahahahahahha -.-t
tadi Iha ad Perlawanan Persahabatan Bola Baling. Lawan budak -budak Lereh ........ taktahu lagi. tapi ade 3 Sekolah. OOoopppp! balik kepada topik asal. hohohohoho. dah terlajak pulekk.

Ok now! Iha kan ad amik kucing baru. http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-21T23:21:00-08:00&max-results=1&reverse-paginate=true tekan tu kalau nak bace tau ;)
Sejak dua menjak ni kan. Kucing ni tangan die mcm patah , terseliur , kram. Orrr something like that laa.
Iha tak tahu kenapa kesian die :'( die nak mkn pun susah tau. Iha kene suap kan die makan.

Tadi ayah Iha bwk balik Mc'D kucing tu pandang je :( sayuu je mata die. sekarang die dekat dalam bilik tengah Tidur. Biarkan die berehat dulu. *dalam Aircond pulak tu tidur* (Sambil jeling -.-)
Nak bagi gambar. eyyyy.




Kesian die kan ;( harap-harap miow cepat sembuh tau. Aminnn :)
Alang-alang ni Iha nak tunjuk kucing kesayangan Iha puloook.



Sampai dekat sini dulu yee. Kalau ad ape-ape aktiviti Iha akan update tau. Stay tune ;*
Gambar Kucing yang Iha janjikan.
Monday, 5 March 2012 | 00:30 | 0 comments
Hayyyyy! dah lame tak update blog kan? kan , kan , kan ? blog Iha pon sekarang dah cantik kan ?
yeahh! I'm fall in love with my blog. Alaahhh. normal latukan orang tegila-gilakan blog sendiri ;p
Sebelum iha membebel panjang - panjang baik iha STOP! dekat sini dulu. Iha bagi gambor yoo ;)







Amacammm? Comelkan. Biasa la kucing sape kan. Sape-sape yang belom bace entry sebelum ni boleh pergi dekat http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-21T23:21:00-08:00&max-results=1 situ ;) Enjoy tengok gambar-gambar kucing iha yang comel tu ;)

No Copycat Allowed Here Please ;)
Intro from me ;)
Saturday, 3 March 2012 | 00:55 | 0 comments
Salam sejatera ;) this is my third blog yang baru dibuat sekejap tadi ;) My name is Nurfatiha bte Ibrahim , 12 tahun ;) sekolah kebangsaan paya rumput. Yaa! iha baru masuk dlm dunia blog. kalau ad ap-ap yang tak ok or tak elok ckp dengan iha, iha kan betol kan ;) sebelum terlupa iha akan bagi link blog iha yang dedulu punye tau.

http://nurfatihaibrahim.blogspot.com/

Tu blog yang selalu iha update dan banyak lagi tentang iha dekat dalam tu ;)
Sekarang blog iha ni dalam permulihan lagi. Soo, ape-ape iha akan update ape yang berlaku dekat blog yang ade dekat atas tu ;) sebelum iha caww dulu, iha nak bagi sekeping gambar iha ;)


Sory gambar tak berapa nak jelas ><
ok tu saje yang nak bagi dekat korang yang tengah bace ni ;)
sekarang time iha memperbaiki blog baru ni ;)

The Song

LED APPLE - Sadness

Navigation


2NE1 BIGBANG YGFAMILY


Credit

Basecode :Hnie Yeollie
Top Button :AliaLJoe
Template by :Amirah Adilah
Image by :We♥it
Header by :Izyan
8" target="_blank">Twitter |